Desktop Facebook

Desktop Facebook 1.2

Toegang tot Facebook rechtstreeks op uw Mac-bureaublad

VOOR

  • Integreert Facebook op uw Mac-bureaublad
  • Logt automatisch in
  • Heel discreet

TEGEN

  • Dock-pictogram doet niets
  • Weinig configuratie-opties

Uitmuntend
8

Als je een serieuze Facebook-verslaafde bent en zou willen dat deze verder op je Mac zou kunnen worden geïntegreerd, dan zul je dol zijn op Desktop Facebook .

Desktop Facebook is een gratis app waarmee je op Facebook kunt inloggen zonder zelfs een webbrowser te openen. Dit maakt niet alleen het inloggen sneller en eenvoudiger, maar vermindert ook het aantal tabbladen dat u nodig hebt als u tegelijkertijd uw browser opent. Desktop Facebook is ook erg discreet. Het bevat eenvoudig een pictogram in uw menubalk om aan te geven wanneer u bent aangemeld.

Desktop Facebook meldt zich aan zodra u zich bij uw Mac aanmeldt, hoewel u dit desgewenst kunt deactiveren. Het enige kleine nadeel is dat je op het menu-item moet klikken om je aan te melden bij Desktop Facebook - het Dock-pictogram doet helemaal niets. Er zijn ook heel weinig configuratie-opties en u hebt geen toegang tot privacy-functies met Desktop Facebook.

Je hebt niets te verliezen door Desktop Facebook eens te proberen en Facebook-verslaafden zullen het gemak ervan snel waarderen.

Nieuwe gebruikersinterface? Bugs? Beter vernieuwen

Aanpassingen

  • Nieuwe gebruikersinterface? Bugs? Beter vernieuwen

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
Desktop Facebook

Download

Desktop Facebook 1.2

Beoordelingen about Desktop Facebook